Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106104894
Botoşani: La ce oraşe şi comune s-au produs surprize electorale

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: georgel
Flaminziul a intrat in mocirla pentru cel putin 4 ani.Naivitatea si prostia au invins.Parcul auto din primarie se va rentoarce in curtile alesilor.Personalul bugetar isi va muta iarasi birourile in carciuma Pavilion.Cu riscul de a fi greu Flaminzenii au taxat rigiditatea si comportamentul militaresc al lui Pitorac dar si prezenta unor apropiati consilieri care nu au facut niciodata cinste Flaminzenilor
Autor: Flamanzean
Este trist ce s-a intamplat la Flamanzi! Dupa principiul ,,nici o fapta buna nepedepsita, Pitorac a pierdut in fata unui aventurier tradator care habar nu are cum e sa faci ceva pentru comunitate dar se pricepe foarte bine ca sub masca omului popular si bun sa-si traga partea din orice! Toate acestea se vor confirma in scurt timp dar Flaminziul si-a semnat condamnarea la ,,mizerii,, pentru urmatorii patru ani! Nu mai vorbesc de municipiul Botosani unde chiar oamenii sunt nerecunoscatori pentru ca au fost scosi din balariile in care i-a tinut Egner!!!
Autor: observator
Precedentul a fost creat la Viisoara,unde ,sotia primarului decedat a castigat alegerile.Informatia,bat-o vina!
Autor: de georgica
Nu-i nici-o surpriza mistar Lungu.si nu mai jigni oamenii, ca ia-ti jignit destul si umilit c-o punga de faina. de zahar si-un ulei ca sa va voteze.Pitorac un fost militar de tip securisto-comunist, turnator la secu a rezistat cu chiu si vai un mandat. Cetatenii se intrebau cand se termina odata cu acest om cu apucaturi fasciste.Ne-a inchis si niste biete ulite, sa nu intram cu masinile in curti,s-a facut vataf peste drmurile nostre? Si-a parasit familia cand avea mai mare nevoie de el, un om imoral nu are ce cauta in fruntea unei comunitati.
Autor: un cetatean
Auzi! militar de cariera! un fost parlit de securist dat afara pe usa din dos, ca sa i se stearga urmele dupa evenimentele din 1989, datorita\"actelor de bravura\"din timpul revolutiei; cat despre banii europeni adusi in Flamanzi,noi flamanzenii nu am vazut decat vila fiicei sale,vila lui, de cateva sute de mii de euro,complexul turistic de la Jurovlea, com. Copalau, de data asta pe numele finului sau, consilierul, Toma Lipciuc si sutele de mii de euro pe care va trebui sa le plateasca primaria ca datorii.
Autor: Pt. Giorgica
Pitorac a fost maistru militar pe singurul submarin aflat în dotarea Armatei Române. Armata nu se ocupa de turnătorie. Ea avea propriul CI care apăra secretele militare şi culegea de informaţii despre inamic. Eşti prea mare tută ca să ştii lucrurile astea ştiute de către toţi cei care au făcut armata.

Ce-a făcut Piorac în Flămânzi nu s-a mai făcut şi nici nu se va mai face. Aţi ales lăudăroşii din PSD care vor fura ca şi înainte de Pitorac.

Autor: vasile
La Flaminzi, cu Pitorac primar si Rebenciuc - deputat, s-au facut cele mai mari realizari din istoria comunei. Acestea inca nu s-au vazut, deoarece majoritatea proiectelor semnate urmeaza a fi implementate.

Lucrarile se vor finaliza pe mandatul actualului primar, care probabil v-a lasa sa se inteleaga ca sunt ale lui.

Vom trai si vom vedea realizarile actualilor.

Parerea mea este ca daca la primar se trecea un nume fictiv , candidat USL, tot cistiga, datorita

masurilor luate de PDL.

Autor: Mihaita
Vila fete-i lui Pitorac e o casa normala cat si a lui Oloieru viitorul primar care va fi condus de reputata familie instalata in administratia primariei.Viitorul viceprimar conduce in schimb 10 magazine ale cooperatiei cu care face bara bara si mai detine cu fiisu trei...proprietate.A luat o bucata din scoala Cordun si promite ca pana la sfarsitul mandatului sa o ia toata.In toti acesti ani Flaminzenii v-or face gesturi disperate ,,LA POARTA NOUA\"
Autor: corrado cattani
Eu sunt bugetar si l-am votat pe d-l Flutur pentru ca a fost un primar bun, cu multe realizari pentru Botosani.Astep indeplinirea promisiunilor noului primar si executarea proiectului \"Parcul Cornisa\" desi ma indoiesc ca usl-istii sunt capabili de asa ceva.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă