Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 114976230
Botoşani: Fostul subprefect Paul Secrieru a murit într-un cumplit accident

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un botosanean
Condoleante familiei greu incercata! Dumnezeu sa-l odihneasca in imparatia sa. A fost un om deosebit, pacat de tineretea lui!

Acest drum BT-SV este o nenorocire, devine patinoar cand e umed.Toate partidele perindate pe la putere au promis reabilitarea acestui drum european. Culmea, e drum european!Nimeni nu s-a tinut de promisiune din \'92 pana in prezent.

Oare câte victime trebuie sa mai facă?

Autor: Anonim
Portile Iadului sant deschise ptr. oameni ca el.Sa mai trimita si de acolo scrisori de amenintare ca sparge usile oamenilor...Dumnezeu nu doarme si nici nu iarta.La cat rau a facut nu-l plange nimeni,poate doar cei cu care a impartit tot te-a luat cu japca de la oamenii necajiti.
Autor: [email protected]
Trebuie sa fii prea prost \"anonim\" încât sa ți dai seama ca executor judecatoresc este o meserie care trebuie practicata.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă