Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104642983
Editorial Încep a-şi da arama pe faţă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: paul
Am vaga impresie ca sunteti tot in campania electorala.S-a terminat. Cu stima....
Autor: stelian
De ce il asezati pe Patavievici in rand cu oamenii domnule Rotundu? Sau faceti parte din categoria de romani descrisa de marinimia sa culturala Horia Roman???? Ce fel de coloana vertebrala aveti? Din ce e facuta??? MA iertati, dar uneori exagerati.
Autor: Raed
Problema este că tot cea scris REotundu este trist de adevărat. Ponta n-a făcut nimjic din ce a spus în opoziţie. Doar se plimbă ca şi Ceauşescu şi se ceartă cu Băsescu de la plimbări. Iar Antonescu doarme şi vrea să se trezească preşedinte. Vai bde capul nostru!
Autor: Alecu
Ne ducem spre dezastru conduşi de Ponta mai nou şi el plagiator. Acum se explică de ce a format vguvernul numai din plagiatori.
Autor: Anonim
Ca şi Noica, Patapievici ne-a arătat cine suntem cu adevărat. Şi are dreptate! Iar el este o personalitate respectată în lume. A pus bazele unei noi filozofii derspre modernism şi postmodernism. Cine este Ponta? Un plagiator format de Năstase.
Autor: ioan
Va mai dau doua realizari:desfiintarea Secretariatului de Stat pentru Culte si numirea drept consilier personal pe probleme de agricultura ,mediu, ONG-uri si culte pe Remus Cernea (o nulitate care a declarat ca in Romania va fi normalitate cand vom avea ca presedinte o femeie rroma (tiganca), atee si lezbiana)
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă