Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120867460
Botoşani: Scandal care zguduie administraţia botoşăneană

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: brisca
tipic psd,imediat in judecata,imediatr solidarizare cu infractorul,de obicei vina o are Basescu,acum e trecuta la pdl......ce cretini a putut vota mortariuc la primarie?
Autor: mana PDL
Este rafuiala PDL-ista, mai ales ca spatiul pt Firma Capisco - administrata de sotia lei Diaconu de la Modern Calor - oricum e rafuiala in adevaratul sens al cuvantului. Mai iese si Iavorenciouc si vorbeste ca sa se afle si el in treaba - in loc sa-si vada de belele sale ca are destule. Nu mai prostiti pe nimeni, ne dam si singuri seama ca atunci cand sunt amenintate niste interese apar tot felul de zvonuri - ca si pana acum de altfel
Autor: c. avram
se pare ca tu esti CRETINUL care scrie ceea ce nu stie, adica :NU PRIMARUL ISI ALEGE[voteaza!] pe vice primari ci CONSILIERII LOCALI!!!esti TIPIC portocaliu pdlist.
Autor: Blablabla
De cabd exista primaria Botosani n-a avut atatia incompetenti in functia de primar si viceprimar. Portariuc, un aventurier, Iuliuta, fiu de demnitar comunist dat afara de la Romtelecom pentru incompetenta iar acuma si Cosmin viceprimar drogat. Este o conducere dupa chipul si asemanarea votantilor.
Autor: Velma
Niste cretini votrati primar si viceddprimari. Interlopi pusi sa facă afaceri cu alţi interlopi.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă