Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86898275
Botoşani: Roman crede că prefectul este prizonierul unui grup de interese

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Urechi
Mai roscatule cu apucaturi di vulpe;doar stii cum se numesc cei cu barba rosie: oameni rai, precum zmeii din poveste.Ce nu stii cum ai procedat la prezidentialele din 2009? ai furat cat ai vrut ,t-ai puys la sectii tati hotii tai de juristi:procurori,judecatori,avocati adica tati cacatii cei smecheri hoti si banditi.adica primii infractori ai romanicii in frunti cu tini mai roscatuli.
Autor: yyyyyyyyyyyyyyy
toti politicienii care au guvernat de 22 de ani in coace au fost si sant prizonierii unor grupuri de interese,,,,,si voi portocalii santeti si ati fost la fel,prizonierii unor grupuri de interese
Autor: BUGETAR
DA AM VAZUT SI LA LOCALE CA ATI NUMIT NISTE JURISTI CU SPIRU HARET SI NU STIAU CE E CU EI. ASTEPTAU SA SE INDURE ALTII SA LE FACA CITE O HARTIE. O JUMATATE DE ZI ERAU LA BIROUL DE CIRCUMSCRIPTIE SI RESTUL .... SI LI S-A MAI DECONTAT SI DEPLASARE +indemnizatie protocol.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă