Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123399468
Botoşani: Sărbătoare cu alai de moaşte la Biserica de pe Pietonalul Unirii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: dorohoian de Spania
mare branza...un kil de cash.A pune o mica racla in portbagajul masinii si 20 litri motorina in rezervor nu cred ca e mare sponsorizarea la cat a furat Contac.Chiar daca adaugam o masa bogata,pe drum pentru domnul parinte(ca acolo incape ceva portii bune de felul 2)tot nu e de plans Contac.In ce-i priveste candidatura pt Parlament,sa-l ajute D-zeu (daca exista)ca botosanenii vor vota oricum cu USL-ul.Mereu am...scuipat impotriva vantului asa ca...de ce nu si de data aceasta?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur
Ultimele articole de pe blog