Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70475025
Regiunile, o reorganizare administrativă anapoda

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyyyyyyyyyyyyy
Regionalizarea este o incercare de a pune baietii destepti pe totul in Romanica asta prin scxhimbarea Constitutiei .PONTA SI HOTUL DE ANTONESCU ne spun despre avantajele regiunilor dar despre DEZAVANTAJELE ENORME NU SPUNE NIMENI .PONTA spune ca pentru o mai buna absortie al fondurilor EUROPENE.Vrajeala ,si pana acum au fost EUROREGIUNI SI sau luat bani la greu.;Regionalizarea este doar primul pas spre altceva mult mai important.REGIONALIZAREA ESTE SI VA REPREZENTA PENTRU NOI TOTI ,O MARE TEAPA .
Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
De ce PONTA SI ANTONESCU NU VREA SA TINA CONT DE Parerea Majoritatii si vor sa coboare PRAGUL ELECTORAL?Adica cum?????????30 plus 1 sa hotarasca constitutia MAJORITATII????????Adica o minoritate sa hotarasca pentru o majoritate?????????PONTA SI ANTONESCU SANT DOAR NISTE tradatori ai neamului Romanesc .
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă