Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 114781347
Botoşani: Dramă dorohoiană

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Uituc
O gramada de detalii despre cum fura unii si platesc cu forta altii va pot oferi S. Lacusta (ErgoSystem), Anghelache C.(Ovimir) si altii care au lucrat in Dumbrava si Drochia.
Autor: Dorohoian
Primarul Alexandrescu este o caposte pentru Dorohoi. A distrus Goscom şi a făcut firmă privată. A dat afară specialiştii şi a angajat şoferi. Când vine vorba de răspundere nu mai este de găsit.

Autor: Intrebare
Rodica Ailoaie este aceeaşi cu cea care a lucrat la Stică? Dacă da nimic nu este de mirare.
Autor: Prichici
Cz cuvele Bursuc de ce n-aţi stat de vorbă. El vede altfel lucrurile şi este mai înţelegător. Când apare reportajul?
Autor: tudor
Mai întâi spiritul ei, care este latura umană, şi mai apoi litera ei- frumos spus domnule Rotundu. Doar ca nu de aceeasi parere sunt si organele de control via Ograda si Odaia de Conturi care in fiecare an gasesc motive de a imputa ceva la Dorohoi fie ca e corect sau nu. Mai si alte organe locale de control- gen Politia Economica s.a. Chiar nu merita sa gandesti cu sufletul in fata unor asemenea sarantoci platiti din banii nostri.
Autor: Any pt. Tudor
Dar cum de nu descoperă Curtea de Conturi, Poiliţia economică hoţiile boastre? Aţi furat la greu la Dumbrava Roşie şi nu s-a făcut nici o anchetă.
Autor: Admin
Reportajul intitulat \"Dramă dorohoiană\" va fi difuzat pe Telem Botoşani sâmbătă, 9 martie, ora 19.00 În străinătate poate fi vizionat dând clik pe imaginea pe care scrie Telem. Reluarea este luni dimineaţă ora 10.30
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă