Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89289814
Botoşani: Peste 30 mii de botoşăneni, bătaia de joc a celor de la CAS

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Păţit
Şi cei care au fost internaţi până în urmă cu cinci ani şi n-au plătit asigurarea li s-au imputat cheltuielile de spitalizare. Eu am fost internat trei zile în 2009 şi mi-a venit de plată 549 de lei deşi la internare am plătit fondul de sănătate pe şase luni în urmă cum au cerut ei.
Autor: Nedumeritul
De ce nu urla televiziunile, de ce nu ies postacii cu proteste, de ce nu se arunca nimeni de nicaieri, oare de ce?!?! Minciuni ati vrut minciuni aveti si veti avea in continuare!!! Partea proasta e ca va umbla si la buzunare!!! Ce-i drept imi umbla si mie, dar eu cel putin n-am crezut in abureala lor si nu am votat o alianta comunistoida!!!
Autor: Stan nepatitul!
Lasa ca s-au cumparat medicamente de catre bolnavi si sub mareata ta guvernare mai nedumeritule!!! Si sa-u cheltuit si banii pentru pilonul II de pensii tot de catre Guvernul tau, desi aia erau bani \"privati\" de autoritatea Statului de drept!!!:):):)
Autor: Stan Nepatitul
Draga Stab Patitul ai in cap o intreaga amestecatura, un amalfam. Ce legatura are fondul privat de pensii cu sanatatea? air medicamente se cumpara si acuma ca si inainte fara a fi decontate de CAS desi este lege data de Boc. Cei ca tine au nenorocit aceasta tara.
Autor: banu jos sau moarte sigura
pentru uslinosii patrihoti; fondurile sau dat otova asa cum s-a si votat la bt. cu mortii si pentru tratarea mortilor, cumpararea de catre maestrul smenar oprisanu a APARATURII DESTINATE RUGINEI si aceasta rusine nationala casa este in cacat, le-a zis ponta sa fie ca leii lu arestatu ala ca nu-mi vine numele, daca stai ca bouu pe coada cinci ani si dupa aceea executi in masa, asta-i genocidu
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă