Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104644389
Botoşani: Monştrii demolatori ai culturii botoşănene

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: dudu
vedeti, domnule Rotundu, cum manipulati?

Aflati ca dl Contac nu a avut ambitii in ceea ce priveste imobilul Muzeului de etnografie, au fost procese in care Consiliul judetean Botosani a pierdut in instanta acest imobil si cel care era proprietaru a luat despagubiri pe acest imobil de la statul roman, ca mai apoi, dupa ce CJ a facut un proiect cu finantare europeana pt a amenaja muzeul, a reabilita cladirea, prorpietarul a chemat in instanta din nou Consiliul judetean, proiectul european fiind COMPROMIS, astfel ca la noile pretentii financiare ale proprietarului, un presedinte de Consiliu judetean, pus sa apere patrimoniul judetului, nu putea accepta sa plat bani publici aiurea.

Autor: dudu
Domnului Contac apartine proiectul Casa Ventura, ca o solutie pt rezolvarea situatiei Muzeului de etnografie, deci va rog, nu manipulati, caci chiar cunoscand adevarul, vreti sa reiasa altceva, dl Contac este cel care a sustinut din bani personali, acte de cultura, achiz de obiecte de muzeu, va rog interesati-va si nu dezinformati.
Autor: Rotundu pt. funcţionarul de la CJ
Citeşte anchetele mele din acea vreme şi vei constata singur că nu manipulez pe nimeni. Conţac a greşit că n-a negociat cu avocatul răscumpărarea imobilului. Se putea găsi un preţ final dar Conţac a avut ambiţia de a-i da o lecţie avocatului. I-a dat, dar pe seama culturii.
Autor: Pixx
Exageraţi. Sau aveţi interese personale atunci când declaraţi că d-na Catalina Lupascu nu se pricepe. E o femeie inteligenta, mult mai inteligenta decat sunteti dispus sa vedeti si da, are tot ce-i trebuie pentru un bun manager la cultura. Imi pare rau ca pleaca de la ISJ, sunt profesor si stiu ce spun, dar va face treaba buna la cultura. Veti vedea. Doar ca nu veti fi dispus sa recunoasteti. Si, probabil, nici sa-mi publicati comentariul.
Autor: Pt. Pxx
Amice, ai umor de-o r[ceală engleească. Dacă-ţi pare rău că pleacă de la IŞJ, ia un buchet de trandafiri galbeni, aşează-te ăn genunchi în faţa instituţiei şi roag-o să nu mai plece. Nu va pleca! Aşa a procedat şi soţul ei, când era durector la grădiniţă şi a prins-.o călcând strâmb. Prostul nu voia să-l părăsească şi a reeditat scena din Verona.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă