Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123948561
Botoşani: Darabani, oraşul care trăieşte sub teroarea forţelor de ordine

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Samson
Ar fi interesanta o comparatie a raportului intre numarul mediu de detinuti din penitenciar care revin unui gardian si numarul de darabaneni(fara bebelusi si persoane nedeplasabile) care revin unui reprezentant al structurilor MAI, de parca orasul Darabani ar fi infratit cu orasul columbian Medellin.
Autor: matei mihai
AVIZ PENTRU CEI ENUMERATI MAI SUS ! Ati uitat cum va-ti ascuns la revolutie ? Fereasca D-zeu sa se mai intimple odata !
Autor: Dărăbănean
În sfârşit, s-a găsit un jurnalist care să spună şucrurilor pe nume deşi realitatea este mult mai gravă decât s-a scris aici.

La darabani primarul actual are de rezolvat două mari probleme: să asfalteze strada principală şi să scape oraşul de acest Rizac. Dacă n-o va face, se va duce din nou acasă.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog