Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7785 lei
1 USD = 4.3069 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72458034
Botoşani/Petru Vodă: La uşa duhovnicului Iustin Pârvu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Creştin
Să-i dea Dumnezeu sănătate părintelui Iustin iar pe voi să vă ajute să realizaţi interviul. Cred că va fi ceva interesant.
Autor: nepriceputul
Să vă explicaţi de ce-i aşa de bună mâncarea de la mănăstire. Şi acasă, dacă nevasta ar îngâna măcar un Doamne ajută!şi ar face semnul Sfintei Cruci când începe să bucătărească aţi observa gustul mâncării altfel decât de obicei. Dar... la mănăstiri când toţi de acolo se roagă, când toate ingredientele pentru bucătărie sunt binecuvântate de părintele (măicuţa) stareţ(ă) şi pregătite de călugări care le fac în acelaşi timp şi pe ale Martei şi pe
Autor: Un creştin
Părintele Iustin este de o evlavie rar ăntâlnită la un preot. Are puterea de a videca sufletul omului de aceea mulţi îl caută să i se spovedească.
Autor: ioan
Este interesant mesajul părintelui Iustin publicat in ziarul România Mare din 16.04.2013.Părintele este un adevarat exemplu de patriotism , credinta si întelepciune.Multa sanatate părinte!
Autor: dorohoian de Spania
cand unul nu este...priceput...int-ale bucatariei se poate ruga la toti sfintii ca tot nu-i iese mancarea.In aramata (cei carer au facut stiu) nu prea se facea apel la cele sfinte si iesea o mancare la fel de buna ca la manastire.Depinde de bucatar si de cel ce-o mananca (cand esti satul si nemuncit....nu-ti intra nici o mancare) O sa zici ca-s un ateu comunist si ca nu stiu ce spun.Gresesti.Spune-mi ce si cat vrei nu ma supar.Sper ca nici tu.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă