Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70452130
În rând cu lumea bună a USL: consilier judeţean condamnat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: dorohoian de Spania
mare chestie cu ...inventia...asta de \"puscarie cu suspendare\"

Ce-i drept au inventat-o politicienii pt a se aplica atunci cand e vorba de ei.Le-a scapat insa ceva.Aici puscariile sunt la nivelul hotelurilor de 3 - 4 stele.Cand au fost intrebati de ce investesc in puscarii si nu in scoli,au raspuns (\"tip Fenechiu\"cand a zis ca hotul niciodata nu recunoaste ca a furat)ca politicieni fiind au mai multe sanse sa ajunga la puscarie decat la scoala,asa ca isi pregatesc viitorul.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă