Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120870662
Botoşani: Mafia imaşurilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: maia
verificati asociatia ZOO VET de la Gorbanesti
Autor: Nechifor Ionica
Nu detin nici un metru patrat de pasune comunala cum afirma acest Rotundu care este platit sa scrie tendentios. Am insistat mereu pt ca pasunea comunala sa fie a cetatenilor din comunitate si nu doar la unul sau doi fermieri cu interese.Problema este ca nici un ban nu s-a intors pe suprafetele de pasune asa cum au destinatia. Cred ca in acest sens trebuie de tras la raspundere pe toti cei care au incasat si au cheltuit banii dupa bunul plac.Am obligatia morala să dau pasunea comunala din Rachiti cetatenilor comunei si nu excrocilor cum este acest Ionescu Luigi Mihai.
Autor: OIERUL FARA oi
primarul botosaniului este un nimeni in fata functionarilor din primarie si de fapt functionarii sunt intangibili in orice mediu juridic si administrativ, vezi legea data de bombo dupa chipul si fataul sau. cati specialisti (cum ii poreclea flutur) au plecat de sila salariilor mici la privat. o vrajeala de doi bani si o spalare de creier, marca antene. s-a dus vremea cand ziceau ba ne-a luat 25% da macar sa nu bagam mana pana la umar in buzunarul solicitantului de adeverinta (stampila, etc.)
Autor: Pt. Nechifor
Măi Ionică, tu vorbeşti în numele cetăţenilor din Răchiţi? Ti, care eşti un infractor, în şarlatan şi un şantajist? Cum ai făcut facultatea? Cum ai luat livada Popăuţi de la coruptul de prefect Macaleţ cu mită la ADS? Umbli numai cu ameninţări că ai pus ochii pe ferma Popăuţi. Vă vine şi vouă rândul cum le-a venit celor din PDL. N-ai să scapi.
Autor: Popa Tanda
Şi la Ungureni oierii n-au imaş. L-a dat primsrul cui a vrut el. La Epureni oile n-au unde paşte.
Autor: fermier
D-le Rotundu,a-ti atins un punct de mare actualitate,nevralgic,unde se pune multa patima...cu MAFIA imasurilor!Se incaseaza bani frumosi,adevaratii crescatori nu au loc in aceste zise asociatii ci numai acolitii celor care sunt smecherii care trucheaza cu primarii licitatii etc.Felicitari pentru faptul ca incercati sa-i demascati,ca prea se incred ca nimeni nu le poate face nimic!
Autor: Beldiman
Tema este de actualitate. Imşurile comunale au ajuuns pe mâna unor apropiaţi sau rude ale ai primarului. Sunt preşedinţi de asociaţie sau cooperativa care n-au o oaie prin curte. Miza este una uriaşă, adică subvenţia europeană. Mafia are fârfurile sus, la APIA.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă