Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 101982904
Botoşani: Noi „minuni” ale părintelui Cosmin Ivasuc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: marcel
Auzi nene Rotundu, nu mai dezgropa mortii pentru fiecare nasture de la haina gasit. Nu mai aveati acum subiect cu Biserica si l-ati gasit pe rapciugosul asta, ca a facut in 90 si nu stiu cat alta potlogarie. Ce treaba are Biserica cu nespalatii de genul astuia????? Sa fim seriosi. Orice contract are niste clauze.
Autor: Badin
Ce moacă are! Ăsta şi-a greşit cariera. Îi bun de peşte cu fetele prin Europa.
Autor: Sătănel pentru Marcel
Ai postit cam mult amice. Afacerea este în 2001 şi dracul ăsta gol în sutană a păcălit un sat întreg. N-e avândut donaţiile către biserică şi a cumpărat pământul pe numele său iar acum noul preot a descoperit şarlatania când Ivascu i-a cerut bani pe grădină. Oamenii ştiau că grădina este a parohiei nu a lui Ivascuc.
Autor: justitiarul
marcele.....dupa exprimare mi se pare ca tu esti autorul sarlataniei......dupa cum spui de clauze din contract.....esti imbracat inca in sutana....sante-ti o rusine a bisericii ortodoxe.de asta in sondaje BOR a ajuns aproape de 50% increderea oamenilor in biserica.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă