Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 85205193
Botoşani: Primarul Portariuc a declanşat război total liberalilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cetatean
legea 215 da dreptul primarului si pres cons judetean sa modifice atributiile viceprimarilor,viceprecedintilor avind ca scop rezolvarea problemelor din primarii si cons judetene....ce inteleg insa primarii sipresedintii:folosirea legii pentru lupta politica....Ar trebui sa le fie rusine sicred ca legea ar trebui completata....asa e la romani o folosim cum ne convine.
Autor: brisca
Domnule Rotundu ,este praf in ochii prostimii.Munca pentru ei s-a cam incheiet,ce sa faca circ sa nu vada botosanenii toate hotiile pe care le fac.In fata se \"cearta\" de ochii lumii si seara stau la un sprit si mai \"ticluesc\" alte scandaluri de presa pentru a doua zi. Botosanenii ,botanisti din sange stau gura casca si se uita la circ,vorba ceeia :cainii latra ,ursul trece.
Autor: milogu srl
PSD-ul o s-o ia in freza cat de curand, daca tot da cu copita. Sa nu uite ca sondajele se fac pe 1700-2000 de persoane. Pana la shpe milioane de romani mai e. Deja pute a lauda de sine, de numa-numa. Se lauda, se plang si nu fac nimic concludent. Vor sa ia dreptul de proprietate- sistem comnunist sadea. Locuri de munca ioc, cearta ca la balamuc. Mananca din palma americanilor si europenilor- deci n-au coloana. Terci!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă