Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 113027459
Botoşani: Fragmente din strategia de ocupare a Staţiunii de cercetări Popăuţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ma mir
Da,mare semn de intrebare cum a reusit sa-l puna pe tanarul si novicele doctor,director de Statiune de cercetare?!

Despre Nechifor s-a vazut ca multi fermieri au renuntat sa participe targuri politizate,cei care au participat ori sunt obligati-gen Marocico cu nevasta proaspat unsa la Camera Agricola,fie animalele din curtea lui Turcanu,fie novici care nu stiau ce conditii sunt asigurate animalelor,care au stat sarmanele sub un soare arzator,fara umbrare,chiar fara apa la timp!Ma mir cum de nu s-au sesizat cei de la \"Protectia Animalelor\"...dar cred ca nu au indraznit!Despre genetica,in particular Nechifor a ras de oile de la Popauti,substituind exemplare cele mai extra!

Autor: opinia unui om de bun simt
Nu este acest Nechifor in masura sa hotarasca soarta cercetatorilor la care venea aplecat cu \"saru-mana\"pana sa acceada in politica si sa prinda oleaca de cheag cu oile hranite abuziv si gratis pe terenurile statiunii!Este foarte bine d-le Rotundu ca demascati asemenea indivizi,care in goana lor dupa avere si putere calca in picioare demnitatea cercetatorilor,adevarati profesionisti,care au imbatrinit in aceasta Statiune de cercetare,au lucrat luni intregi fara bani,au dus greul si nu merita marginalizati!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă