Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120879458
Botoşani: Dosar furat de pe masa judecătorului de la Tribunal

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Unul
Mai, oameni buni, deveniti penibili, serios!!! Daca si-au incurcat aia dosarele, Boroleanu e de vina! Daca primarul din Manoleasa are tot felul de dusmani, pe care si i-a facut datorita comportamentului execrabil al domniei sale, tot in contul lui Boroleanu intra, de parca omul asta n-are altceva mai bun de facut decat sa mearga sa-i dea baiatului aluia cu insecticid prin curte!!! Iar incendierile alea au fost niste facaturi, o stie toata lumea de pe-aici, doar ca d-l Rotundu ia de bun doar ce-i dicteaza d-l primar.
Autor: ADAM
mai trebuie si alte dovezi despre cum functioneaza justitia si politica ? sunt n exemple..........uitati la Huidu, omoratorul a 3 oameni ce gat face pe la radio, inocentul, scos inocent de justitie. Si multe alte cazuri....deci? despre ce vorbiti dle R?
Autor: Uma pt. Unul
Unule, chiar eşti unic, adică Alexandru boroleanu. Ai tupeu omule. De ce nu-ţi achiţi zecilşe de miliarde de lei datorii la cei pe care i-ai frairit cu afacerile tale şi te-ai asunc sub masca insolvenţei: De ce nu plăteşti datoriile de miliarde de lei la Primărie? Umbli numai după ţepe, ameninţi, baţi pe oricine îţi stă în cale şi te lauri cu relaţiile tale sus-puse la Poliţîie şi Procuratură. Chiar eşti \"unul\"!
Autor: Curios
Dacă s-a pierdut finanţarea, cum spune primarul, şi Boroleanu este cel vinovat, să-l trimită în judecată alături de toţi cei care au comis falsuri în documente. Aşa ar fi normal, într-o ţară normală.
Autor: Blitz
Cam plângăcios primarul ăsta şi cam neputincios. Art vreo doi ani de când se tot plkânge de acest portocaliu. Acum este la putere, ce mai aşţteaptă?
Autor: Alegător
Pleacă Tanda de la putere şi vine Mandea. Toţi sunt la fel de spurcaţi. Când vine vorba de furat de la stat se înţeleg de minune şi nu mai conbtează partidul.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă