Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87439484
Botoşani: Scopul este comun, banii adunaţi sunt cheltuiţi diferit

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: botosanean
credeti ca un management performant ar scapa spitalul de faliment?Atunci de ce nu gasim o echipa care sa faca acest lucru?
Autor: botosaneanca
citesc de ani bunu ziarul dvs..e drept, ca nu chiar zilnic...doar cand si cand..concluzia mea este ca aveti un GHIMPE impotriva bisericii si a preotilor...criticati si iar criticati...nu am citit niciun articol in care sa elogiati Ortodoxia...nu are nevoie Ortodoxia de elogieri, dar lasati-o in pace! sunt mult mai multe probleme de rezolvat in oras...dar, fiecare vede...cum vede!
Autor: Sofy
Botoşăneanco, când o să te îmbolnăveşti să te duci la popă să... te trateze cu zeamă de hârleţ.
Autor: Admin. pt. Botoşăneanca
Pe acest site sunt cel puţin 20 de articole pozitive despre unii preoţi şi duhovnici de ispravă şi cel puţin trei reportaje video despre mănăstirea Balş şi Ieşeanca tot pozitive. Se pare că citiţi selectiv şi fără a vă folosi întreg potenţialul gândirii proprii.
Autor: botosaneanca
de protopop v-ati legat, de Popauti v-ati legat...de Guranda v-ati legat...la Bals si Esanca...ce sa zic...v-au incantat cu traditionalele bucate manastiresti...si-atunci tot reportajul a fost de nota 10
Autor: ptr botosaneanca
Pai cum sa nui critice daca fac ce fac? Nu toti,dar mare parte din ei nu-si merita sutana pe care o poarta...Si avem destui...
Autor: botosaneanca
da., da, multumesc redactiei de raspunsuri...isi tot ia cate un nume si raspunde...faceti atata taramboi degeaba...de parca ati fi corectii corectilor...cand nu mai aveti despre ce scrie va amintiti de cate o stire de radio sant, despre cine stie ce mitropolit, preot, calugar, manastire sau protopop si..da-i bataie...credeti ca faceti senzatie cosmetizad-o si o impaunandu-o...dar, nu uitati ca lumea cunoaste adevarul iar concluzia e ca cei de la Jurnal si-au dat iar in petic!!

S-auzim de bine!!!

Autor: tanti mytza
\"Se spune că\" nu reprezinta o sursa de informare din punct de vedere deontologic. Nu se iau bani la sfintiri de catre ierarhii Moldovei. Vorbe in vant. CA multe altele. Si nu vad legatura intre sfintirea bisericii din Primaverii cu Spitalul judetean. CAnd s-a cumparat aparatura cu remorca pe comisioane grase si s-au facut lucrari asisderea, cine a raspuns pentru cheltuirea banului public??? Nimeni, ca sefii au fost pusi politic. Acum sa taca toti.
Autor: Biliboy
Botosaneanco, citeste mai intai Decameronul si apoi comenteaza. Estri cam dusa cu sorcova fato.
Autor: botosaneanca
@tanti mytza - de acord cu tot ce spuneti

@Biliboy - esti dus matale rau de tot...faceti parte din redactie?? ce v-ati aprins asa???

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă