Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76869094
Botoşani: Cine şi cum părăduieşte patrimoniul Staţiunii Popăuţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Biliboy
Dati-i statiunea lui Nechifor si nu va mai furna nimeni nimic. El este bun gospodar pe averea statului.
Autor: corrado cattani
Academiciene Hrinca cu opere stiintifice mai multe decat cele ale lui Marx de ce ai bagat capul in pamant precum strutul in aceste momente? Tu ai fost in fruntea listei care l a sprijinit pe Chiorescu sa ajunga director si acum te faci ca ploua! Fariseul nr.1 este fostul sef de ferma Ursu care brusc a devenit cercetator stiintific dupa ce nu i-au mai iesit socotelile la ferma. Gheorghita este o victima!. Ionica Nichifor acest cardinal Mazarin al Popautiului asteapta sa dea lovitura finala. Trist, intr-o tara de rasu plansu in care l-am impuscat pe Ceausescu care vizita Popautiul in toamana anului 1989 , cand statiunea avea 15 mii de oi \"comuniste\" si acum are praful de pe tob
Autor: Crescator
Cine nu stie ca in spatele acestui articol sta fostul Director Chiorascu si acel Ionescu Luigi care sta abuziv pe terenurile Statiunii, cand trec de la Saveni spre BT vad sutele de oi turcane ale lui Luigi si ma intreb , Ferma Popauti nu are oi? de ani buni acesta calareste terenurile Fermei Popauti.Mi se pare că se tem de Nechifor si din aceste motive aruncati cu noroi in el. Sunt membru fondator la Moldoovis si am tot respectul pt ce a facut Nechifor pt noi. Cred că singurul care poate face ceva in Popauti. In ferma Popauti fura toti ce poate, animale dacă mi le dă degeaba nu le iau ca nu am ce, prefer sa cumpar de la particulari, sunt mult mai frumoase.
Autor: Rudolf
Dar ce se scrie în articol este sau nu adevărat? Din conţinut reiese că este vorba de un control. A fost acesl control sau este unul inventat? Dacă toate acestea sunt reale, de ce Nechifor mai este liber? Cine este acest Nechifor, în afară că se pricele la bătaie, cum s-a scris. Este cumva şi el cercetător?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă