Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123124821
Botoşani: Cu orice preţ, Nechifor vrea director la Staţiune (II)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Primar
Care Director a adus Statiunea in starea asta cu zero lei in conturi si animale de rad crescatorii si spun ce a fost Statiunea si ce a ajuns.
Autor: Angajat Popauti
Ai aflat? Ionescu Luigi Director la Popauti!!!!!!! si schimba rasa, oi turcane in lucul oilor Karakul.
Autor: ILUCA
Cred ca acesta este visul lui Nechifor de mic copil ,ca statiunea Popauti sa-i apartina!Poate ar fi capabil sa o redreseze,dar sa umileasca si sa calce in picioare specialistii care au dus greul pana acum si care nu sunt vinovati ca traim intr-o jungla politica de 20 si ceva de ani,este inacceptabil!Si eu sunt curios daca vor prima dreptatea si onestitatea sau lacomia si parvenirea nesimtita a unora gen Nechifor!
Autor: Samba
Se îngroaşă glzma. Ăsta chiar e bun de director.
Autor: DNA
Acum este timpul ca unităţile de stat să fie preluate de un condamnat sau cercetat penal, că asta este regula de aur a Guvernului Ponta. Dacă eşti din categoria marilor corupţi, ajungi parlamentar. Dacă eşti un corupt mai micuţ. primeşri o companie sau unitate de stat. Nechifor poate prelua Statiunea pentru că este un condsmnat mai micuţ.
Autor: Sfat
Ţurcanu să facă bine să stea departe de Nechifor. Înăitat cu el va atrage asupra sa atenţia DNA. Nechifor n-are mamă, n-are tată şi când nu va mai avea nevoie de Ţurcanu îl va reclama peste tot aşa cum a fîăcut şi cu alţii.
Autor: fost vecin
Bine zis n-are mama,n-are tata...pentru ca acum cativa ani l-a batut pe tat-su de ia rupt mainile tampitul!
Autor: eutiuy
locul lui Nechifor este la oi de unde a pornit si sa dea berbeci cu bata in mana
Autor: Nedumerit
Si uite asa se face cercetare, comentand prin ziare, oare Nechifor stie cat este de disputat ? Apropo Nechifor asta are oi turcane sau nu are de loc. Specialistii din Popauti de 20 de ani ce cercetari au facut... cum sa fure sau cum sa stea mai comozi la umbra, sincer nu prea am auzit de vre-o mare inovatie. Dar ce afaceri are bre Nechifor asta de vorbiti de DNA, doar n-o fi un pui de camatar sau traficant de facturi cu incasari de tva cum am citi prin ziare.Am fost la targ si nu mi s-a parut a fi chiar asa periculos in plus cu toata lumea se saluta.
Autor: Banuieli
Dupa cum este laudat Turcanu si criticat Nechifor nu miroase a bine , am auzit ca astia doi sau cam contrat inainte de TARG.
Autor: Teapa
Nu vi se pare dubios faptul că se scrie numai de Nechifor de rau si in rest totul este roz? Ce vina are Nechifor că ferma nu merge bine de vre-o 14 ani doar nu a fost el director.
Autor: Concluzie
După cum se comentează suntz două tabere. Una de lichele ca şi Nechifor, dacă n-o fi chiar el. celaltă ignorantă de vreme ce habar n-are ce gene de laracul s-a obţinut la Popăuţi şi ce culori de pielicele îăn faţa cărora nemţii n-au avut cuvinte. La noi, prostimea ţine cu bhoţul, aşa cum ţine şi cu Becali. Prostimea asta este lihnită de foame dar n-are ţinere de minte nici cât un internat la Vlad.
Autor: [email protected]
Patrimoniul Statiunii Popauti este enorm pentru judet si Tara Romaneasca(patrimoniu juridic si uman ).Este pacat ca in acest joc e implicata o unitate de cercetare si Academia Agricola nu ia masuri urgente care se impun.Nu trebuie facut jocul nimanui.Poate organele de

drept se vor implica si vor solicita rezolvarea situatiei la Popauti.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog