Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 76447931
Botoşani: Mai poate avea viitor Staţiunea Popăuţi? (IV)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cuosc[tor
Să vă ajute Dumnezeu să aflaţi adevărul cu ce se ocupă Moldoovis. Nechifor este un mare şarlatan şi a preluat abuzuv asociaţia.
Autor: Unul
E ca si cum il pune pe ala de la Vodafone director la Orange sau invers.
Autor: Avertisment
Atenţie, domnule Rotundu, acest Nechifor este foarte periculor. Dă cu bâta imediat sau incendiază. Căutaţi-l pe unul Mateiuc căruia i-a incendiat stâna şi o să vă spună el cine este Nechifor. Nici cu fraţii Nechifor nu se înţelege şi i-a bătut de le-a sunat apa-n cap.
Autor: Trufin
Dacă comnul colonel Ticala va fi contactat vă va spune ce poamă este acest Nechifor. Domnul colonel de la asociatia cu oile karakul si care are sediul langa Directia Muncii.
Autor: corrado cattani
O unitate se distruge din interior. Academicienii in frunte cu doctorul Hrinca au dat tonul la dezbinare,au facut mai multa filozofie in loc sa fie uniti si pragmatici.Putini inteleg ce inseamna cercetare stiintifica. In Romania materia cenusie nu are pret. Despre Popauti se vorbea doar de ferma Popauti unde seful, d-l Ursu a \"rezolvat\" problemele si s-a retras la cercetare .Teparii stau la panda ca sa puna mana pe patrimoniu!.Se intorc in mormant regretatul dr Niga si fostul director Marin care au pus suflet pentru Popauti!.
Autor: [email protected]
Sfat pentru Ionica Pomul in care vrei sa te urci e inca prea frumos.Hraneste-te deocamdata pe linga el ca pina acum.E prea devreame sa te urci in el.Nu-l otravi !Fii cu picioarele pe pamint !Succes !
Autor: din Botosani
Averea si brandul de Statiune de cercetari Popauti trebuie sa ramana in patrimoniul statului!

S-a dus vestea in lume de rezultatele specialistilor de aici ,din micul Botosani,de culorile si calitatea pielicelelor karakul!

Profitori ca Nechifor sau altii trebuie demascati,iar acolo pus sa conduca un om din interior,care nu este influentabil ca virgula Chiorescu,sa fie serios,cinstit cu mana de fier si cu suflet pentru ce s-a realizat pana acum!

Autor: pt [email protected]
Un pom aproape uscat, se pare ca cineva are mari probleme si vrea cu orice pret să stearga toate neregulile dupa care potopul si asta pt linistea celor implicati. Se observa cat de laudat este Ursu unul dintre cei care a vrut să puna capat Statiunii de ani buni. In Popauti pana acum a furat cine a vrut si cat a reusit,se pare ca acum nu se mai poate si toti se dau de pereti cum sa-l denigreze pe Nehifor.
Autor: Aiurea
Nechifor a dat cu bâta în oamenji, a fost condamnat pentru asta, a incemdiat stâni, a fraudat staţiunea, toate infracţiunile descrise aici. Mai poate fi denigrat acest om? S-a denigta singur. Cu aşa viziuni asupra mersului societăţii au ajuns toţi penalii în Parlament. Mâine va ajunge şi Nechifor, un alt fel de Verginel Gireadă. Câto vreme se vor vota sau apăra public oameni ca Nechifor, să nu ne aşteptăm la o viaţă mai bună.
Autor: Asa cred ca trebuie
Statiunea Popauti poate renaste ca si pasarea \"PHOENIX\",sub mana unor specialisti seriosicare lucreaza efectiv,dar care au avut un management defectuos,dupa 1989,cu directori pusi politic,lasati fara finantare,in jungla tranzitiei si economiei de piata! Terenul pe care il detine, poate scoate cheltuielile si profit,dar repet cu un f.bun si serios manager!La fel pe linie genetica se pot face importuri de berbeci din tarile cu traditie care cresc oile tip \"Kurdiuk\",din RUSIA pentru ameliorare si regenerare a liniilor de sange!
Autor: pt aiurea
Chiar aiurea scrii, mai bine invata romana si apoi comenteaza. Oameni fara un minim de cunostinte se aventureaza in comentarii. Categoric da,da,da,da, Statiunea poate renaste, un manager care sa nu se gandeasca la program de 8 ore, cercetatori care sa lase prasitul in gradina si sa se preocupe de ce stiu să faca mai bine. O restructurare este inevitabila dacă vor sa aiba salarii la timp.
Autor: Continuati si criticati dar sa acordati partilor sanse egale.
Nu vă ajunge cat scandal provocati pt nimic? Cine are interes să fie mediatizat Nechifor? Stiti ca si asta este in strategia politicului de a creea notorietate unui om? Peste o luna se uita scandalul dar Nechifor ramane cunoscut de toti. Ma intreb ziarul acesta este citit de cineva?, sau doar de angajatii din Statiune care se contrează intre ei neavand curajul sa-si spuna direct ce au de spus.Nu am auzit prerea lui Nechifor.
Autor: un punct de vedere
Se scrie foarte frumos la ziar,trebuie facut ceva urgent, pentru ca boala lunga duce la moarte sigura, iar cei din umbra de abia asteapta sa prinda un os cit de mic,ca sa-l infulece.Pacat de averea care o are statiunea, de o parte de personal de buna credinta,trebuie sa fie luat taurul de coarne si schimbat din temelie ceea ce se impune.Statiunea popauti era o emblema, sa speram ca se va redresa din nou si va redeveni ceea ce a fost odata.Doamne ajuta!
Autor: Admin pt. Continuaţi...
Eşti frustrat rău amice, cu privire la numărul de cititori. Media zilnică este de 10 mii iar când ţi-am validat comentariul contoirul indica 6558 cititori. Verifică din oră nîn oră contotul public şi convinge-te. Sau nu ştii să citeşti un contor public? Mai ia aminte că sâmbăza şi duminica traficul se reduce cu 40%.
Autor: s-au facut compromisuri
Statiunea Popauti are viitor,are baza materiala si genetica de varf;aici lipseste mana ferma a unui gospodar serios care sa nu faca compromisuri si sa respecte legea!Cand ma refer la compromisuri, apar:Nechifor,Ionescu,Niculaes,Radu Toader etc,care s-au folosit dupa bunul plac de patrimoniul statiunii si anume -TERENUL AGRICOL-in suprafata de 1165 Ha!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă