Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 81662741
Botoşani: Bilanţ la un an de zile pentru Centrul istoric

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: costachel
In aceste conditii nu sunt premize pentru revigorarea zonei si este pacat!Esecul nu este numai al primarului ! Este esecul nostru al botosanenilor,care am ales un consiliu local catastrofal!Daca asta se vede ziua,ce se intampla acolo noaptea ?Daca nu esti inarmat,n-ai ce cauta pe acolo!Si asta.....pana cand?
Autor: Dilailai
Portariuc - primarul gargară
Autor: Propunere
Să se înfiinţeze patrule de ordine care să controloze Centrul vechi şi ţiganii se vor duce singuri din nzonă.
Autor: ptr. Costachel si toti botosanenii
Locuiesc de 60 de ani in Botosani si va spun sincer ca imi este frica sa trec prin Centrul Vechi din cauza tiganilor.Am fost pradat de mai multe ori ziua in amiaza mare de multe ori. Pana cand nu vor fi fugariti tiganii nimeni nu va mai trece pe acolo.Am mai spuso si o mai repet.Asta nu vrea sa inteleaga primarul si ceilalti.Mutatii undeva inafara orasului sa scapam o data de ei.Jumatate de oras este bantuit de acesti tuciurii care nu stiu altceva decat sa fure si sa scuipe seminte.Centrul Vechi va ramane centrul tiganesc daca nu veti lua masuri.Pacat,mare pacat...este totusi un Centru Istoric...Dar cine sa auda???
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă