Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93591815
Botoşani: Primarul de Săveni bate din nou Darabaniul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: darabanean
Nea\' Rotundu, eu sunt un neica nimeni si nu stiu sa fac politica. Hai sa recunoastem, totusi, ca senatorul Mihailescu a pus umarul la redeschiderea spitalului Darabani si il vad mereu prin zona. Am vazut in ziar chiar ca se opune desfiintarii Judecatoriei Darabani si promite ca va face ceva in acest sens.
Autor: Ioana
Cu toate ca spitalul Darabani a fost închis, unii s-au zbatut sa-l redeschida(cum ar fi d-nul Soptica si d-nul Mihailescu), ceea ce s-a si întâmplat. Prin urmare, nu toți parlamentarii sunt la fel.
Autor: Dărăbănean III
Primii doi, dacă nu cumvaîi unul singur, mint. Spitatul n-a fost5 redeschis cum a fost la desfiinţare şi de aceea acum aici mor oameni mpentru că nu sunt medici de specialitate. Mihăilescu n-a mai dat prin zonă de la alegerim şi nici nu va mai da. Cu minciuna nu rezolvăm adevăratele probleme ale oraşului nostru.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă