Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 80758459
Editorial Nihil sine Deo

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
Iteresant cum se vrea paganizarea societatii sub masca unor drepturi omenesti. As vrea sa-i aduc aminte \"distisului\" domn ce comenteaza, in stil ateist, ca majoritatea legilor din lumea civilizata, inclusiv a noastra, sunt opera bizantinilor (mai ales ale imparatului Iustinian cel mare ) si implicit ale Bisericii. Daca ar trebui sa-l scoatem pe Dumnezeu din \"Constitutie\" (cum se va chema-dupa fiecare religie),cred ca ar trebui sa modificam toate legile (sa le aducem inapoi pe cele comuniste).
Autor: Avocat
Dumnezeu nu are ce căuta în Constituţie. \"Bihil sine Deo\" este deviza Casei regale iar Carol n-a cerut ca în Constituţia din 1923 să fie inclusă deviza. Nişte slugi care pe seasupra sunt şi atee, precum Nicoliciuc, vor acuma din interes populist s-o facă. Legea este a puterii statului şi nu a Bisericii.
Autor: Neobizantin
\"Bizanţule\" nu amesteca regilia cu principiile constituţionale. Eşti cam sărăcuţ în cunoaşterea istoriei umanităţii dar te dai drept credincios. Eşti ignorant, nu credincios. Bine că nu sunt mulţi cei ca tine, că ar fi vai şi amar de acest popor şi aşa bătut de soartă pentru prostia de care se lasă domkinat.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă