Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120877271
Botoşani: Lansarea „Cărţii de aur” i-a speriat pe cei de la Cultură

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: botosanean
subscriu,la Botosani institutiile de cultura au fost si continua sa fie subfinantate,ord.34 le-a lasat fara personal,e greu sa veyi cum la SV,NT,se gasesc bani pentru cultura si la BT nu,Pacat.
Autor: Anonim
Stim ca nu avem bani dar in articol zice altceva si se face trimitere banuiesc ca la d-nii Hutu, Ilie, Jijie, Radasanu, Dorian si altii care primesc bani pentru a fi sprijinitorii actului de cultura.

Autor: Sustinator
Articolul acesta ar trebui publicat si luni ca sa-l citeasca si cei care nu lucreaza sambata si duminica, adica cei vizati
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă