Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Sănătate
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 106093600
Botoşani: Dezastrul preconizat la Staţiunea Popăuţi s-a produs

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: cetatean
Probabil s-a speriat Chiorascu si finul Bradatan ca vine Nechifor si de ce dezastru, oare nu cumva terenurile ce le distruge IONESCU in prezent sunt de vina?
Autor: fermier
Directorul Chiorascu Ilie trebuia sa iasa la pensie de drept acum 3 ani si nu renunta la scandal. Asteptati să vedem rezultatele lui Nechifor I. Cine si de ce se tem acesti angajati ai STATIUNII, munca este grea pentru lenesi, probabil asta-i deranjeaza.
Autor: fermier
Acesta este rezultatul votului inconstient in favoarea USL!Seniorii si diletantii din politica fac jocurile,impart functii!Sa-l vedem si pe Nechifor care in afara de papagal,epitet dobandit pe la manifestatiile oierilor nu prea are talent de manager,ci mai degraba va incepe un razboi de platit polite celor care nu l-au agreat,gen;Ionescu Luigi,Chiorescu etc.

Autor: muncitor agrwww.yahoo.com
statiunea nu a primit de la stat nici un ban din 1989 .Ce pretentii aveti de la ei? v-au cheltuit vreun ban din averea statului si acum ii luati la intrebari ?sau din cea mai ramas sa distrugeti pentru un interes personal.RUSINE IOANE STAI OIER CA ASTAI ITI ESTE MESERIA NU TE ARUNCA DIRECT CERCETATOR.
Autor: miron fost angajat
CE legatura are Chiorescu cu accest imbecil Nechifor. el nu mai este director de sase luni. cu ce il incurca pe d-lui.Doar pana acum au condus ei ce au rezolvat ?Vorbesti coane IONICA de lenesi ca-i deranjeaza. Acesti lenesi au omologat si au scos rasele de animale pe care le folositi.

LA CERCETARE nu se4 lucreazacu sapa. ci cu cartea.

Autor: pt d-l Miron
Se foloseste prea mult expresia ... nu s-a primit bani de la stat, oare proiectele care au avut o suma destul de frumusica in toata aceasta perioada cum sau derulat si la ce suma se ridica in total?Un privat cu 1000/ha prospera de la an la an, STATIUNEA CU 1200 ha, de la an la an este ingropata de niste inconstienti care au arendat terenul pe doar contravaloarea a 500 kg cereale/ha, nici macar nu acopera subventia data de la UE, care anul acesta se ridica la cca 165 E/h. CINE ESTE BENEFICIARUL ACESTUI GEN DE CONTRACTE???? Analizati.MANAGEMENTUL ESTE UNA ... CERCETAREA ESTE ALTACEVA , sa se ocupe de cercetare, avem nevoie de asa ceva.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă