Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90453337
Botoşani: Cartea „alb㔠a administraţiei Portariuc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Comentator
Minciuni,minciuni,minciuni...Se știe ca sunteti fan Flutur,dar chiar sa dezinformati in halul asta...Sau e vreo comanda?
Autor: Comentator II
Cei ca tine \"comentator\" care nu au ochi să vadă adevărul l-au adus pe Portariuc primar. Dar, apropo, care sunt minciunile spouse aici că eu nu găsesc decât adevăruri?
Autor: Pt. Comentator
Dacă vrei să-l aperi pe Portariuc, spune ce-a făcut bun pentru noi. Că ce s-a scris aici nu poţi nega pentru că ştie tot oraşul că aşa este.
Autor: Bleah!
Mincinos mai mare ca Portariuc n-a fost nici Egner. Chiar şi liberalii nu mai acceptă atâtea minciuni. Vezi declaraţiile Cătălinei Lupaşcu.
Autor: Matilda
Asta chiar poate fi ocupatia unui primar? Fa bre omule ceva sa se vada dupa tine. Ara in fatza primariei, da cu erbicid in centrul vechi, numai fa ceva. De un an doar indrugi verzi si uscate, iar Botosaniul sufera.
Autor: ptr. comentator
Flutur a facu destule,hai sa trecem in revista ce-a facut si Portariuc..Mai nimic..Se tot leaga de Flutur ca chirul de gard.Concret...ce-a facut Portariuc si sleatha lui intr-un an de cand este primar??
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă