Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120689722
De ce-a ţinut cu dinţii directoarea Maxim la secretizarea activităţii sale, sau Cum ochii pofticioşi ai ex-prefectului Macaleţi s-au făcut mărgea (II)

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Fermier
Brehuescu Stela, cu ce te mai ajută acum această poveste petrecută acum 10 ani sau cat o fi de atunci. Rotundu isi face audenta si tu ramai cu oful.Viata merge inainte.
Autor: Cetatean din Botosani
Ne intrebam azi cu uimire oare dece a mai fost pus acelasi prefect Macaleti in functie de vreme ce toata lumea stie ca nu afacut nimic altceva in toata activitatea lui bine platita decit sa insele sa profite sa caute numai folosul lui si a protejatilor lui, nu o data cucoane subtiri de care se spune ca ii plac mult cum il servesc in diferite moduri.E un om de toata rusinea care in parlament i se spunea Mutu ca nu a deschis gura sa spuna ceva de folos,dar banii si spaga a stiut mereu cum sa le ia. Rusine si ghinion sa avem asa un prefect!
Autor: B.S.
\"Lumea buna din PSD\",apropiata de Tatarciuc si banii lui,era compusa din:ex.primarul Egner,ex.directorul Toma Ioan,ex.primarita de Rachiti,Sofian M.,Viorel Sandu de la Cadastru,etc!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă