Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 108357800
Botoşani/Video: Copil de 4 ani salvat de haita de câini de un canal

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Alexandra
Nimic nu ne mai mira.Si la Flaminzi cei care intretin haitele de caini sunt 2-3 familii de romi dar cei mai esterizati in protectia si hranirea lor sunt asistenta Chitaniuc si doctorita Todasca persoane care pe langa hrana le asigura si asistenta medicala mai ceva ca pacientilor inscrisi la cabinetele d-lor.
Autor: Hingherul modern
Întrebaţi, domnilor de la primării, pe medicii veterinari de la spitalele veterinare de pe vremea trecută căt costa eutanasierea căinilor vagabonzi - aşa erau denumiţi. Stricnină pusă în mâncare şi mâncarea aşezată în locurile unde au obiceiul să tragă căinii. Atât şi nu plata a zeci de miliarde pentru aşa zişii hingheri, pentru padocuri în zilele în care sunt copii care mor de inaniţie în România. Oare Românul nu mai vrea să fie Român? Unde eşti tu Ţepeş Doamne?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă