Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87475637
Botoşani : O fi viceprimarul Cosmin Andrei întors de la ţâţă!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cetățean
Doamne Dumnezeule!Cum poți ca si jurnalist sa promovezi încălcarea legii?Interesant ar fi daca au acordat garantie pt lucrări cei care au încălcat legea.
Autor: Rotundu pt. cet[ăean
Aici nu este vorba de încălcarea legii ci de modul de interpretare. Plătesc impozit pe proprietate, de ce să mai plăteasc din nou ca să-mi dau casa cu var s-au s-o lipesc, în cazul de faţă izolez termic? Este limpede că se urmăreşte încasarea taxelor şi nu grija faţă de cetăţean şi proprietatea lui. De vce nu se eliberează gratuit aceste autorizaţii? Doar plătim impozite şi taxe iar cei care le eliberează au deja salarii din banii noştri? Le plătim munca de două ori? Cetăţene, eşti din rândul celor care te înfrupţi din aceste plăţi impuse abuziv şi imoral proprietarului de apartament care suportă acum consecinţa unui regim dictatorial.
Autor: botosanean
Numai prosti avem la Primarie??Astia trebuie dati jos ,asa nu se mai poate.Fac tampenii dupa tampenii,cine i-a votat??
Autor: ioan
Este specific USL in a pune taxe si impozite pentru a da bani celor ce-i voteaza.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă