Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93521453
Botoşani/Drăguşeni: Să nu uiţi Eugene, nimic să nu uiţi!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cunosc[tor
ăEste adev[rat ce s-a scris despre Prisăcăruţă dar cea de pe holul şcolii din faţa cancelariei era o altă profesoară. Revedeţi filmările domnule Rotundu.
Autor: Biţic
Habar nu aveţi voi despre afacerile lui Nechita. Ştiţi voi cum a ajuns să deţină italianul pământ la Drăguşeni? Nu ştiţi. Dar ce datorii are primarul ştiţi? Nici asta nu ştiţi. De ce stau înciotaţi Ciobanu poliţistul cu primarul? Nu ştiţi. Aflaţi băieţi!
Autor: ;ulţu,miri Cunoscătorului
Da, aveţi dreptate. Era vorba de profesoara Felicia. Despre Prisăcăruţă ni s-a vorbit într-un alt context de cercetare. Regretăm confuzia dar nu şi fondul informaţiei care corespunde adevărului.
Autor: Pentru dl. Rotundu
Urmăriţi la tribunal că Nechita este judecat în mai multe dosare cum că a înşelat mai multe persoane de sume foarte mari de bani. I-a tăşmănit pe mulţi fraieri care acum plâng în urma lui. Iar când datornicii îl caută, el fuge şi se ascunde la poliţistul Vasile Ciobanu.
Autor: Băşcălie
Ai pus-o primarule. Ţi-ai găsit naşul. Trebuia odată să dai cu degetele-n căcat că prea ţi-au ieşit toate cum ai dorit.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă