Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118286682
Editorial Cine l-a furat pe Domnul Trandafir?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
Formidabil ultimul paragraf,cat adevar,din pacate...Este cheia intregului text.Este un raspuns simplu,pe intelesul tuturor,vis-a-vis de ceea ce se-ntampla in invatamantul romanesc.Cu asa somitati la catedra,pe mine nu ma mira sa-l elimine pe \"Domnul Trandafir\" din programa scolara(mai este?nu stiu).Astazi,copiii stau cu parintii la \"Acces direct\",\"La Maruta\"si,de ce nu,il prin si pe Capatos,pana pe la mijlocul noptii.Cum sa-i plictiseasca doamna cu astfel de lecturi...Daca nu-s in fata TV-ului,sunt la calculator.Doar ei stiu ce acceseaza,parintii sau bunicii fac siesta sau au alta treaba.Copiilor le trebuie intimitate!
Autor: Ochi de vultur
Personal m-am dus la scoala din Albesti, interesandu-ma de un post de bibliotecar(s-a intamplat anul trecut).D-l director,un tinerel nedumerit ce vreau eu si nesigur pe sine,m-a intrebat ce studii am.L-am informat ca am absolvit o facultate din cadrul Universitatii Al.I.Cuza,Iasi,ca am facut si modulul psihopedagogic,ca am facut practica pedagogica la Liceul Negruzzi si la Liceul Racovita-Iasi.La care,neavand ce sa mai spuna,d-l director ma intreaba:\"Dar cursuri de profesor documentarist?\" \"Nu am\".Sunt convinsa ca locul s-a ocupat cinstit.Nu stiam ca urma sa am un salariu de 600 Ron, mai putin decat femeia de serviciu!
Autor: titus
La VAculesti-Botosani, director a fost numita nevasta sefului de prost. Are orgoliu si ea ca si el. Doar ca a fot pusa cu furca acolo, ca n-are nici-o treaba.Nu conteaza, seful de post boxeaza.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă