Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 115088428
Nicolae Negru: Moldoveniștii și integrarea europeană

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Ochi de vultur
Sunt placut surprinsa sa vad ca ati utilizat,ca sursa de informatie, \"Vocea Basarabiei\".Ii ascult si eu in timpul liber,indeosebi emisiunea FORUM,de la 20.30(aproximativ),coordonata de stimabilul domn Arcadie Gherasim.Este interesant sa asculti opiniile oamenilor de rand.Unii sunt creduli,altii plini de speranta,iar altii aruncatori de gunoaie, rusofoni plini de ura si rautate.Noi ii luam prea mult in seama pe acestia din urma,in loc sa fim viteji si sa terminam odata treaba:UNIREA.Auziti,limba \"moldoveneasca\", tulai,Doamne!
Autor: Ochi de vultu
In limba \"moldoveneasca\" nu s-a auzit de POLITETE!Cand un reporter i s-a adresat lui Voronin: \"D-le Voronin...\",bolsevicul era intrigat ca i se vorbeste la...plural.\"Eu sunt singur, vedeti mai multe persoane???\" \"Din politete,d-le presedinte\",i s-a raspuns supus,dar cu nuanta de misto.Cat despre Marian Lupu,acesta a trecut de la comunisti la PD,si-a schimbat partidul,nu si naravul!
Autor: Ochi de vultur
Am omis sa subliniez ca reporterul i s-a adresat lui Voronin cu \"dumneavoastra\". In perceptia lui Voronin acest cuvant e o forma de plural,nu pronume de politete.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă