Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 75059757
Va accepta UE umilinţa la care a supus-o Ponta la Bucureşti?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
\"Fă-te frate cu dracu\' până treci puntea\".Cine a spus că există simpatie între noi şi U.E.?Cum să fie aşa,când nu există echitate?Când cei mari(\"caşaloţii\") vor să-i înghită pe cei mici (\"sturionii\")...Ne-am impus noi,vreodată,punctul de vedere în faţa lor?Niciodată!Doar discursuri muribunde şi somnifere,momente de destindere pentru europarlamentari.
Autor: Ochi de vultur
Ca o trăsătură specifică a poporului român este dualitatea.Se pune bine cu cel care o duce mai bine.Asta nu înseamnă că-i este şi credincios,mai ales daca este şi se simte dominat de aliat.Când se simte în pericol,se dedubleaza şi îţi arată,de fapt,de partea cui este.
Autor: Ochi de vultur
PSD-ul este bucăţică ruptă din coasta comunismului.Bucăţică care a crescut şi face,acuşi, 24 de ani.Din umbră,mai mult sau mai puţin voalat, este condusă de mâna de fier a tov. Iliescu,prin vocea lui Ponta.Iliescu este,din construcţie,omul Moscovei.Moscova este aliată a Beijing-ului.Iar noi suntem,cu adevărat,aliaţi cu acestea.Restul e poveste!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă