Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Publicitate
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 83606996
Editorial Botoşani: Teamă transformată în groază şi coşmar

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Uluitor
Cine ar mai fi crezut vreodată că Năstase va ajunge la zdup. Iată că a ajuns şi vor ajunge şi ceilalţi. Dumnezeu nu bate cu băţul, bgă după gratii!
Autor: CD
Ilikescu în prag de moarte, Năstase după gratii, se pregăpteşte plagiatorul Ponta. Încet, dar sigur, se curăţă ţara de escroci.
Autor: cimpalac
Nene Cd,dar lu base, nu-i prevezi nimic?Pai se poate?Apropo de obiectivitate!
Autor: tibi
Se mai impusca o data,mai scrie o carte si scapa iarasi...cand toti ca el vor ajunge dupa gratii,atunsi vom avea liniste.
Autor: dorohoian de Spania
sora lui Nastase spunea ca frate-su a fost condamnat pt ca e patriot.Nu stiam ca hotii acum se numesc PATRIOTI.Avem mare noroc cu unul ca Basescu,altfel PSD-ul ar fi furat trara cu acte-n regula,in liniste asa precum spunea Ponta ca-si doreste.Chiar asa de prosti ne crede Nastase sa spuna ca e un dosdar politic,o razbunare politica? Poate ca DA judecand dupa numarul extraordinar de votanti pe care i-a avut PSD-ul si USL-ul chiar daca ei au furat si au fost mai presus de lege.Asta am votat asta avem si suntem unde suntem pt ca asa am vrut noi.Eu NU,insa ei fiind majoritari,trebuie sa ma supun.
Autor: cimpalac
\"Adevarat\", avem un noroc CHIOR cu CHIORU,nea \"doro\" din Spania!De ce ,insa, o faci pe-a pr....? Chiar n-ai aflat de mismasurile lui base si ale familiei lui?Le stiu si cei de gradinita!Mai lasa-ne cu astea,ca tu zici ca esti in Spania de unde, se vede, ca vezi cam DEFORMAT ceea ce e pe aici.
Autor: Dorohoian de Dorohoi
Daca Nastase a fost inchis pentru 400.000 euro, imi poate spune cineva, de ce pe Nicolaiciuc l-au achitat pentru o frauda de 2.700.000 euro??? A tampit justitia? Unde sunt principiile dreptului:\" a trai cinstit, a nu vatama pe altul si a da fiecaruia ceea ce este al sau?\" Mi se pare grotesc, tot acest spectacol idiot, facut pe banii nostri.....,
Autor: Ochi de vultur
Cu ocazia zilei onomastice şi pentru ziua aniversară(din 5 ianuarie),urez Domnului Rotundu \"LA MULŢI ANI\",multă sănătate, împliniri personale şi profesionale!Cuvântul dumneavoastră să aibă puterea să mişte acest univers mărunt, \"plin din bube şi noroi\".Cum oamenii mici la stat sunt mari la sfat,să nu uitaţi că mai aveţi multe de făcut pentru judeţul în care v-aţi născut.Vă stimez şi vă doresc multă răbdare şi mult succes!(Claudia din Botoşani)
Autor: Pragmatism
Dragi comentatori, Băsescu a renunţat la imunitate pentru a fi cercetat de PNA-ul lui Năstase cu Flota. N-a ieşit nimnic pednal. Băsesdcu nu disopune de jhudecăptori. A dispus de lkegislaţie şi i-a ieşit. AQcum, corupţii ca Băstase supoortă legea şi nu voinţa lui Băsescu. Cine nu înţelege acest aspect al democraţiei este un executanta al lui Iliescu şi nu un promotor al statului de drept. Când vom înţelege aceste lucruri simple vom di respectaţi în UE.
Autor: Diaspora
Am analizat acest ziar pe contorul propriu şi trafic.ro Este un ziar de impact pentru românii din străinbătate deşi articoilele sunt prteluate de la agenţiile de ştiri. Dar are meritul de a mediatiza lucruri adevăreate, pentru asta mnerită respoectul cititorilor.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă