Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7759 lei
1 USD = 4.3145 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72162140
Botoşani/Frumuşica: Cum un poliţist şi un procuror au măsluit o anchetă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Botos
Vartolomei are soţul poliţist.Aşa că s-a înţeles bine cu canalia de Şerban care se laudă că se are bine cu şefii de la Botoşani şi nu-i poate face nimeni nimic.
Autor: Bily Boy
Dumnezeu vegheată şi asupra lor. Vor avea parte de restul vieţii de tot atâta fericire cât au şi cei doi bătuţi.
Autor: Anişoara
Stareţul de la schitul Balş este cumnat cu fraţii Enache şi deja poartă slujbele pentru Negru şi Vartolomei. O să-i ia dracul ca şi pe cei de la Tanaco care l-au condamnat nevinovat pe preotul de acolo, călugăriţa murind de la supradoza de insulină aplicată de medicul de la urgenţe.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă