Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71036960
Botoşani: Gară modernă avem, ne mai trebuie trenuri şi călători

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
...Şi,sunând prin gară a pustiu,câinii comunitari nu vor rata să profite de ocazie şi să ude şi ei-în urma şampaniei- teritoriul frumos şi scump amenajat.Până una,alta,au avut grijă trecătorii să marcheze locul sub pasaj.Astfel,din cauza mirosului respigător,acesta se va transforma într-o mult prea încăpătoare toaletă publică.Camerele(o fi video?)sunt chiar inutile!
Autor: BILI bOY
Şi uite aşa a intrat şi Botoşaniul în rând cu lumea bună. Câinii nu vor mai lătra numai în Giurgiu ci a pustiu şi în gara Botoşani.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă