Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7537 lei
1 USD = 4.3082 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71381388
Dan Tapalagă Administratorul şpăgii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
STATUL ROMÂN ÎNCURAJEAZĂ CORUPŢIA,apoi SE VICTIMIZEAZĂ.Să fure doar ei,pardon,să-şi suplimenteze veniturile.Proştii(a se citi \"bugetarii de rând\")să primească şi salarii mizere,şi să se uite în gura celor care-i fură cu neruşinare zi de zi.Majoritate TAXELOR din România sunt nemotivate,un mod de CORUPŢIE STATAL. Pur şi simplu,statul român fură abuziv din banii cetăţenilor săi,redenumind corupţia populară TAXE şi IMPOZITE la STAT.DEGEABA!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă