Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 80798404
Botoşani: Vor fi consilierii judeţeni chemaţi să răspundă pentru o pagubă de 70 milioane lei?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Politic
Consilierii judeţeni au ajuns în funcţie poilitic. Managerii la Apa Grup au fost numiţi politic, examenul fiind doar o scamatorie. Corect ar fi să răspundă politic toţi aceşti consilieri. Nu vor răspunde pentru că alegătorii noştri sunt prea dobitoci să priceapă lucrul acesta.

Parafrazând noul slogan al domnului Rotundu:

Ei se uită doar pe trei

Să fie vrednici roboţei!

Autor: Bily Boy
Să răspundă cei care au luat şpaga. Adică preşedinţii de CJ.
Autor: ueeu
rasundem noi ce platim toate acestea si asta t ca ne e frica sa votam oameni corecti si competenti in functii ublice, trimitem la varf toti hotii si nemernicii si apoiavem retentia ca axestia sa oganizeze cncursuri corecte si sa aiba grija de banul public.cand ne a veni mintea la cap si nu vom mai striga huooo impotriva lor ce ne invata si ne obliga sa muncim corect si cinstitvom avea numai situatii de cest fel cand vom fi buni de plata si atat
Autor: Ochi de vultur
Dar pentru distrugerea foişorului care adăpostea izvorul de apă de pe lângă Interfarm-Cişmea,cine este răspunzător?Fapta golănească s-a petrecut astăzi,21 ianuarie 2014,în timpul zilei.Poate că nu a fost pusă la cale de autorităţi,să aibă motiv să închidă şi acest izvor,cum le-a închis pe toate celelalte din oraş:pompele de apă, fântânile... Sălbatică faptă,monstruoasă mintea făptaşului, josnice interesele unora!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă