Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 70916158
Botoşani/Darabani: Preotul Buhăianu a fost aspru muştruluit la Mitropolia Iaşi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Hades
Şi protopopul de Dorohoi are afaceri. Despre el când o să scrieţi?
Autor: Popa Tanda
Tite lele cum ţi-o fac,

Nu mi-s popă, eu mi-s drac!

Autor: Constatare
Banul este ochiul dracului. Drac la drac trage şi banii la preoţi.
Autor: Mihai
Hades, ai greșit adresa, ca si cei de aici. Protopopiatele administrează brutarii ale Bisericii, nu ale protopopilor. Nu confundam persoanele cu instituțiile din banii obținuti pe se plătesc salarii pentru angajați si se face multă caritate. De ce se vorbește de pr. Buhaianu si apare foto pr. Panzariu??? Asta e deontologie???:)
Autor: Belicos
Mihai porţi sutană şi nu ştii să citeşti decât din Biblie? Îţi dă mură-n gură de ce poza asta şi nu cealaltă. De când Biserica are brutării şi nu se mai ocupă de propăvăduirea credinţei? Vină la Darabani să vezi cu ce se ocupă Pânzaru, dacă nu cumva eşti chiar el.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă