Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87800816
Botoşani: Primarul Portariuc are grave probleme de decizie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
1.Apreciez efortul echipei de la Modern Calor de a rezista în aceste timpuri.2.Românii îşi doresc propriul lor sistem de încălzire,să aibă căldură cât vrea şi cât îl ţine muşchiul fiecăruia. Majoritatea vor centrală termică.Eu consider convectorul pe gaz o soluţie mai eficientă(dar nu orice tip).Cele de la Italkero,ex.,sunt excelente. Atu:încălzesc toate camerele(atenţie la putere!), nepoluante.Inconvenient:nu ai apă caldă(trebuie boiler).Modern Calor e o cauză pierdută,oricum!
Autor: Arădean
Bravo botoşănenilor, aveţi primarul pe care-l meritaţi din plin, comunişti împuţiţi ce sunteţi.
Autor: Bily Boy
Domnule Rotundu, verificaţi la Vlăsâneşti. Se spune că bătrânul Portariuc a pus lacăt pe porţile fermei de acolo. L-a nenorocit nfeciorul iar acum nenoroceşte şi oraşul.
Autor: Anonim
Acest primar tâbăr şi deştept este cinstit. Flutur cât a fost primar a furat la greu. Nu încăpeţi de Portariuc că nu vă lasă să furaţi.
Autor: Ochi de vultur
Nu îmi este în cutumă să iau atitudine vis-a-vis de comentariile cititorilor.Dar acum fac acest lucru,fiind jignit ca român.Eu,dacă aş fi cu adevărat Arădean,aş citi cu atenţie articolul \"Dosar de politician:Ghiţă Falcă-Finul-,primarul Aradului\".Apoi,înţelegând ideea,e bine să te abţii de la comentarii idioate,calomnioase.\"împuţiţi\", ăsta-i mod de exprimare civilizat?Toate cozile de topor pe-aici!
Autor: ptr.anonim
Ce sa furam dobitocule?Iate de mana cu portariuc si ducetiva dracului.
Autor: Mitea
Nu sunt Gicacontra dar, din punctul meu de vedere cred ca, solutia primarului este buna .Cred ca ar fi cazul ca fiecare botosanean sa fie constient ca cea ce consuma trebuie sa si plateasca . Nu cred ca in tarile dezvoltate, spre care tindem, statul face astfel de pomeni.La noi se fac astea deoarece de acestea beneficiaza prostimea care-i voteaza neconditionat. Poate v-oi trai si eu pina vom ajunge si noi in rindul tarilor europene . Sper!
Autor: mult si prost
vin la ref. numai daca are ca obiect demiterea lui portariuc. asta referendum.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă