Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7667 lei
1 USD = 4.3224 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72132192
Botoşani: Perdelele forestiere, cucul ministrului Lucia Varga pentru botoşăneni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
Lucia Varga e în noaptea minţii.Şi-a tras perdelele în toată clădirea de la minister şi gândeşte în tenebre.Când a ieşit afară,albul ameţitor al zăpezii i-a năucit creierii şi,astfel, a început să-i fete mintea idei monstruoase. Curios lucru este că nu a început,de exemplu,cu Clujul sau cu Timişul...Acolo sunt băieţii deştepţi,iar experimentele se fac pe proşti.Botoşaniul,în percepţia multor conaţionali vârful prostiei. Părea lor...Şi a lui tanti Lucica!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă