Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104661660
Morişca detaşărilor: Guvernul îl pune prefect pe un fost sef de cazinou

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
Curios lucru...Unii politicieni sunt din viţă nobilă care,pe parcurs,se hibridizează.Bietul bunicuţ şi-a intrigat,cu sinceritatea lui,şi fiul şi nepotul.Aşa că a primit o lecţie să-i fie de învăţătură:i s-a pus eticheta că,fiind înaintat în vârstă(o fi având vreo 120 de ani?!?),nu mai este în toate minţile.Acum vede bătrânul ce vulpi a crescut pe lângă casă,dar e prea târziu. Cedând terenul,s-a gândit la binele urmaşilor...care încă n-au aflat că minciuna are picioare scurte!
Autor: dorohoian de Spania
ce noroc mai au unii.Lui Ponta i se face cadou un teren poate si cu casa pe el,lui bombonel matusa tamara ii lasa o avere colosala....lui fenechiu i se cumpara suruburile vechi la pret de aur..... si etc.Oare mie nu-mi face nimeni nici un cadou,sa zicem un teren la Mogosoaia?Poate vrer-un PSD-ist citeste asta si imi ofera ceva.
Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Nu ne mai mira nimic din partea ACESTUI PARTID , PLIN DE BORFASI ,CORUPTI ,NENOROCITI SI JIGODII PENALE.Acest partid de nimic a venit la putere mintind poporul iar acum JWFUIESC TOTUL IN CALEA LOR.............Probabil in maxim cateva luni ,acest partid va intra cu totul in PUSCARIE ,pentru ca sunt toti niste hoti si excroci ordinari.Am uitat !Bineinteles in frunte cu PONTA SI ANTONESCU .
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă