Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86938771
Botoşani: Crezul de-o viaţă al Marianei Honceru

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
FELICITARI PENTRU ARTICOL SI DOAMNEI MARIANA HONCERU.,

TOT CE SCRIE IN ACEST ARTICOL ESTE FOARTE ADEVARAT , MERITA SA FIE ONORATA CU TITLUL DE CATATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIUL BOTOSANI SI NU IN CELE DIN URMA ,A COMUNEI UNGURENI PTR CE A FACUT IN ACTIVITATEA CULTURALA PE PLAN LOCAL JUDETEAN SI NATIONAL DAN DOBOS

Autor: Florica Amihaesei
DomnuleRotundu, felicitari pentru articol.

Stimă şi consideraţie pentru Doamna HONCERU MARIANA, pentru tot ce a făcut şi face pentru cantecul popular, pentru tradiţiile populare şi promovarea acestora în ţară şi peste hotare.

Modestă, naturală şi sensibilă, încălzeşte sufletele noastre cu duioase cuvinte ale cantecelor de dor, de jale, de dragoste şi speranţă, menite să înfrumuseţeze clipele tuturor acelora ce le ascultă.Să ne trăieşti, Doamnă MARIANA!

Autor: Curios
Chiar dacă domnul Rotundu este meşter în a înlocui imaginile cu cuvinte beu aştept cu nerăbdare reportajul. Să-i văd la treabă pe cei din Vatra, dacă sunt mai buni decât foştii Haiduci.
Autor: Marta
Doamna Honceru este cu adevărat o personalitate a culturii noastre. Jurnalkistul a surprins foarte bine diversitatea activităţii sale. Şi eu cred că reportajul va fi unul interesant.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă