Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86891385
Botoşani: Profesorul filozof Dolineaschi este repetent la morală

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ochi de vultur
Apropos de cei care ştiu ce au de făcut...Am citit într-un articol cum că bugetul(nesimţit)de salarii a celor de la Nova Apaserv se va dubla faţă de anul trecut.Se pare că directorul economic,cu pixul în gură,a găsit soluţia să nu-i fie ştirbit salariul care l-a avut ca şef la Garda Financiară. Plimbatul familiei cu maşina instituţiei şi înafara programului,a devenit o obişnuinţă.Cum şi-au făcut ei bugetul,pe spinarea proştilor contribuabili, jătmăniţi pe faţă?Iată alţi repetenţi la morală!
Autor: Ochi de vultur
Ca jurnalişti,bine faceţi unui politician când îl criticaţi decât atunci când îl lăudaţi.Faptul că eşti criticat,te îndreaptă.A fi lăudat,nu este benefic de cele mai multe ori. Repet:îndeosebi când e vorba de politicieni.În spatele realizărilor, aparent frumoase,politicienii au o capacitate enormă să mascheze lucrurile făcute de mântuială (frumoase la suprafaţă şi multe cantitativ,nu şi calitativ).Vorba ceea:\"Văruit,bine cârpit/ Bogdaproste c-am gătit!\"(şi-am fentat pe fraieri)
Autor: Ochi de vultur
Udrea:\"Sunt lideri PDL care fac afaceri cu guvernarea USL\"(\"Bună ziua Iaşi\").Iată opoziţie adevărată în România.De fapt,o curvăsăreală politică,nimic mai mult!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă