Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 75030982
Botoşani: Numai aşa poate-i va lega cei de la DNA

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
De Turcanu nu ma mira nimic !Pentru ca stim cu totii deja , de ce a venit acest individ la fraiele si carma judetului. Acest PARAZIT al societatii a venit la putere doar mintind si manipuland cetatenii orasului . Acest individ (il pot numi chiar si excroc atat de multe manevre ilegale pe bani publici face acum in judetul nostru),cum spuneam ,acest individ PERICULOS de mult ar fi trebuit BAGAT LA PUSCARIE , acest PARAZIT al partidului care la propulsat a venit la putere doar pentru cateva ganduri extrem de simple :JAF DIN BANI PUBLICI ,inginerii financiare cu tot ce misca in acest judet!!!!Eu cred un singur lucru , si anume????Ca locul acestui individ va fi in cele din urma LA PUSCARIE !
Autor: brisca
Dar cand era in usl,de ce i-l sarutai ,frantuzeste? domnule yyyyyyyyy?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă