Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93993966
Botoşani: Riscurile condamnării lui Florin Ţurcanu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Botosanean
Turcanule, uita-te in ochii mei si spune-mi ca nu ai furat. Daca ai o farama de demnitate ti-ai cere singur condamnarea, dar nu o vei face ca esti un mare las. Lezezi cultura in orasul natal al lui Eminescu. Indiferent de recunosti sau nu, tot hot intelectual scrie pe fruntea ta. Si-a altor analfabeti care i-ai promovat in functii de raspundere. Perspectiva construirii unei alte puscarii are logica. Va putea cuprinde pe toti impostorii de clasa.
Autor: carnat la revelion
Depinde cine are dovezile carnii de cal,din carnatii de revelion! Aveti dreptate domnule Rotundu,decat teroarea rosie psd,mai bine cu imparatul ciobanilor!
Autor: brisca
Recunoasteti fapta Florine,cere scuze doamnelor reaspective si CONTINUA!Asta daca esti Imparat,vorba colonelului de la Vf.Campului.
Autor: ueeu
inseamna ca pot sa ii trimit oricand la origine pe cei care spun ca justitia e independenta in romania
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă