Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 88817968
Botoşani: Milogul SRL Teioasa face afaceri cu un hoţ de icoane

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
De cand \"betia\" e un \"dar\"? Eu stiam ca este patima. Vedeti in DEX.
Autor: [email protected]
Domnule reporter, ati uitat sa spuneti de contrabanda de tigari!!! Popa Nicodim cu beizadele lui se mai ocupa si cu traficul de tigari! Interesati-va!;-)
Autor: enorias
Si in oras s-a inceput construirea Catedralei Petru si Pavel, de-atatia ani (1996), si nici acum nu sunt semne ca lucrarile s-ar termina prea curand. Pana se face acoperisul mai dureaza nu stiu cati ani de-acum incolo. Cat despre pictura, nu cred sa se termine intr-o suta de ani, daca se continua in acelasi ritm cum s-a lucrat pana acum. Lucrurile de calitate iau timp, este adevarat, dar in orasul nostru, se pare, viitoarea Catedrala este mult prea de calitate.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă