Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93592721
Botoşani/Darabani: Lăcomia părintelui Nicodim în sâmbăta lui Lazăr

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Toader
Oare cat o sa mai calce in picioare teiosenii aceasta sleahta a preotului Nicodim??? Oare nu este ac pt cojocul lui? Cetatenii trebuie sa ia atitudine si sa-i fugareasca pe aceste jeguri ascunse sub straie preoțești! De cand e venit in cartier acest preot nu stiecsa ceara altceva decat bani!!! Cand cauti cerceşte pe la porti bani ca sa isi asigure confortul in casa ce o are in judetul Suceava! Mulțumesc Jurnalului ca mai scoate la iveala măgăriile ce le face acest individ numit preot la apelul bocancilor!!!!
Autor: Cel cu cornite
Popa ăsta n-a auzit că lăcomia strică omenia. Las\' că vine el pe mâna noastră şi-l vom pârpâli cum se cuvine, adică după fapte şi răsplată.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă